Mèdia 05/05/2012

El Rajoy "més familiar" i els "'tuppers' de la Moncloa", portada de 'La Razón'

El diari dedica un reportatge a la vida familiar del president espanyol

Ara
1 min
razon

Barcelona'La Razón' dedica aquest dissabte la portada al president espanyol, Mariano Rajoy, i destaca que és "el president més familiar". El diari assegura que va passar "el pont de l'1 de Maig" "amb la seva dona, els seus fills i el seu pare" en un clima "d'austeritat i senzillesa". Fins i tot destaca que "es va endur 'tuppers' de la Moncloa".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari 'El Mundo' destaca en portada que "Rajoy comença amb els rius la recuperació de competències". El diari cita les paraules de Santamaría, que ho anuncia com "un avançament" del nou repartiment de funcions entre administracions. El rotatiu d'Unidad Editorial destaca també que "ETA ofereix el 'desarmament' si el govern espanyol desmilitaritza el País Basc".

Els passos d'ETA també els destaca 'El Periódico' a la seva portada: "ETA ofereix negociar l'entrega de les armes". En canvi, 'Abc' carrega contra els presidents socialistes d'Andalusia i el país Basc, als quals acusa de "deslleialtat amb Espanya". El diari 'El Punt-Avui' titula que "Mas accelera" el full de ruta per l'asfíxia a què Rajoy sotmet Catalunya.

L'últim partit de Guardiola al Camp Nou

Pel que fa els diaris esportius catalans, tots dediquen la portada a l'últim partit de Pep Guardiola al Camp Nou. Així, l''Sport' titula: "Avui juga Pep", amb una fotografia d'un jove Guardiola amb el braçalet de capità del Barça; 'Mundo Deportivo' opta per titular en forma d'etiqueta de Twitter: "#gràciesPep", i 'El 9 esportiu, "Ha estat un plaer", amb una foto de Guardiola sol al camp damunt l'escut del Barça. En canvi, el diari madrileny 'As' titula "Cristiano a la caça de Messi".

stats