Mèdia 03/03/2012

Rajoy es compromet a fer complir les comunitats, titula 'El Mundo'

Els canvis en l'objectiu de de dèficit a Espanya anunciats per Rajoy a Brussel·les i les males perspectives de creixement i atur són els titulars més destacats als diaris

Ara
1 min
'El Mundo' del 3 de març

BarcelonaLa revisió dels objectius del dèficit a Espanya anunciada per Mariano Rajoy és portada a la majoria de diaris. L'enfoc que en fa El Mundo, carrega contra les autonomies i titula que Rajoy es compromet amb Brussel·les a fer complir a les comunitats els objectius.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari també destaca en portada que "La Fiscalia investigarà si es van amagar proves de l'11-M".

El Periódico titula "La fórmula de Rajoy" i La Vanguardia destaca en portada que "Rajoy es planta" i El País assegura "Rajoy planta cara a Brussel·les". El PuntAvui posa en una llista totes les perspectives econòmiques i titula "L'aigua que baixa". L'ARA diu a primera plana que "Rajoy desobeeix Europa".

Pel que fa als diaris esportius, Mundo Deportivo titula "Sense Messi, la CIA al rescat". L'Sport centra la portada en la renovació de Guardiola i recull les paraules de l'entrenador assegurant que "No hi ha data límit". El 9Esportiu llança un missatge al Barça i demana "No afluixeu".

stats