EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 11/06/2011

Ramon Colom: "A mi els mòbils em duren dos anys"

1 min
Ramon Colom presenta el programa de debat Millennium , al 33.

Sempre havia estat molt fidel a Sony-Ericsson, però la meva parella és molt de Mac, i això va fer que jo també m'hi apropés i m'hi acabés quedant: des del novembre tinc un iPhone. Això sí, a mi els mòbils em duren dos anys, encara que surtin nous models. No sóc expert en tecnologia, només en sóc usuari, i com a tal penso que l'entorn iPhone és molt fàcil de fer servir. Utilitzo moltes aplicacions, però, sobretot, el telèfon em serveix per trucar, enviar missatges i rebre els mails més urgents. En cas que sigui molt urgent, contesto dient simplement que l'he rebut. També són interessants les aplicacions de diaris, o la del temps, que consulto cada matí.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Facebook el faig servir força perquè serveix per recuperar persones que havies perdut. D'alguna manera, el Facebook serveix per parlar amb les persones del passat, i el Twitter amb les del present o les del futur. De Twitter també en tinc, però el faig servir poc, perquè no tinc temps. A més, Twitter genera un procés de despersonalització: la gent queda per sopar i ni es mira a la cara! Arriba a ser una obsessió! I té un altre problema: la vida és de matisos, i Twitter permet grans titulars, però pocs matisos.

Cada vegada més, miro la tele a la carta i escolto la ràdio a través del podcast. Normalment poso Catalunya Ràdio o Ràdio Nacional, tot i que també escolto emissores de música clàssica, que m'agrada molt.

stats