EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 02/06/2011

Ramon Company: "Penso que sóc d'una altra època"

1 min
Company presenta el programa Tots x tots a COMRàdio.

Jo tinc un telèfon mòbil molt simple, un LG normalet, sense internet, amb el qual només es poden fer trucades i SMS. De trucades, més que fer-ne, en rebo, perquè la majoria de temps estic a la redacció i funciono molt amb el telèfon fix. De missatges, n'envio sobretot els caps de setmana. Entre setmana, com que em passo moltes hores a la feina, em comunico molt a través d'internet.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'àmbit personal, no tinc ni Facebook ni Twitter. Tenim el Facebook, el Twitter i el blog del programa, però això ho porta l'equip. Jo hi dono un cop d'ull i ho superviso, però no en sóc usuari. Sóc una mica arcaic. Tinc una filla de 14 anys que, des de fa una setmana, ja té una Blackberry, i de vegades me la miro i penso que sóc d'una altra època. Va tot molt de pressa, i a aquestes coses s'hi ha de dedicar temps.

La tele, a casa, no la veig ni apagada, perquè sempre arribo a quarts d'una de la matinada, i els caps de setmana gairebé no hi sóc. Consumeixo sobretot ràdio. Tinc ràdio a la cuina, al menjador, al lavabo, al despatx... Quan hi sóc, sempre està engegada, i amb diferents emissores al mateix temps. Escolto sobretot la COM, però també faig molt de zàping per la SER, RAC1, Catalunya Ràdio... Per qüestions professionals, llegeixo cinc o sis diaris al dia. A banda, consumeixo molta literatura.

stats