Comunicació
Mèdia 20/06/2012

Ramon Font deixa la presidència del CAC

Ha reunciat al càrrec per facilitar la reforma de la institució que preveu la nova llei, ja que era l'únic membre que no havia estat nomenat pel Parlament

Ara
1 min
Ramon Font

BarcelonaRamon Font ha renunciat al seu càrrec de president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). Segons ha pogut saber l'ARA, Font ha pres aquesta decisió amb l'objectiu de "facilitar la reforma" de l'organisme prevista en la llei aprovada al Parlament el febrer, que preveu la reducció del nombre de membres del consell de 10 a 6. La reforma determina també que tots els membres han d'haver estat nomenats pel Parlament. En canvi, Font havia estat nomenat el 2009 a través d'un acord de Govern, i li quedaven per tant dos anys i mig de mandat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El proper 30 de juny caduquen els mandats de tres consellers: Santiago Ramentol, Dolors Comas i Josep Miqueló. Seran substituïts per dos consellers nous, de manera que el CAC ja quedarà adaptat a la nova estructura de sis membres. Un cop completada aquesta renovació, aquests sis membres hauran de decidir quin d'ells serà el president de l'organisme.

Font ja ha comunicat la seva decisió al president de la Generalitat, Artur Mas, a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i a la resta de membres del CAC.

stats