Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“El PSOE entra en erupció”, a la portada de 'Público'

El diari apunta en un sol titular els dos temes destacats de la jornada: la crisi interna del partit socialista i el núvol de cendra del volcà islandès, que podria complicar el desplaçament dels aficionats del Barça si es tanca l'espai aeri europeu i es cancel·len més vols

Público encapçala l'edició d'avui amb el titular “El PSOE entra en erupció” i destaca que Patxi López demana “convocar ja un congrés", mentre Marcelino Iglesias li recorda que els estatuts obliguen a celebrar primàries. La Vanguardia diu “Rebel·lió al PSOE per substituir Zapatero de seguida” i El País afegeix "Chacón expressa a La Moncloa la seva oposició" a la proposta de subtitució de Zapatero abans que s'esgoti la legislatura. L' Abc diu “El 22-M esquinça el PSOE” i La Razón “Líders del PSOE volen fer fora Zapatero de la secretaria general”. El Mundo diu “Cop de mà de Rubalcaba contra Zapatero i Chacón” i, en clau catalana, l' ARA titula “Desgovern socialista” i afegeix que Tura denuncia les ranúncies ideològiques i Hereu s'atrinxera a BCN de cara al congrés.

De fet, Público apunta en el titular principal l'altre tema destacat de la jornada, el núvol de cendra del volcà islandès, que podria complicar el desplaçament dels aficionats del Barça si es tanca l'espai aeri europeu i es cancel·len més vols. L' Avui diu “Pendents del volcà”, l'ARA “Les cendres poden arribar divendres a Londres” i El Periódico titula “Pla B per a Wembley” i afegeix que l'afició culer busca viatges alternatius per terra i mar per ser dissabte a la final. El País diu “El volcà islandès juga contra el Barça” i La Vanguardia apunta que el club blaugrana “esquiva el volcà i ja és a Londres”.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT