RECULL DE PREMSA
Mèdia 07/01/2012

"Bildu estimula la segregació censant els bascoparlants", portada d''El Mundo'

El rotatiu destaca que la formació ajudarà els que vulguin "viure" només "en euskera" i que el PP i el PSOE l'acusen de "classificar els ciutadans de Guipúscoa"

Ara
1 min
'El Mundo', 7 de gener

BarcelonaDiversitat de portades en el recull de premsa d'aquest dissabte. El Mundo destaca que la formació "Bildu estimula la segregació censant els bascoparlants". Agrega que la formació només ajudarà els que vulguin "viure en euskera".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'altra banda, molts rotatius col·loquen en portada la fotografia del rei Joan Carles I amb el president espanyol, Mariano Rajoy, durant la Pasqua Militar. Es tracta de la primera fotografia del monarca des que Iñaki Urdangarin va ser imputat.

"El rei demana austeritat a l'exèrcit durant la Pasqua Militar de l'estalvi", destaca La Vanguardia, mentre que El País titula a la fotografia "El president Rajoy estrena Pascua Militar".

Primàries socialistes

Aquest mateix diari obre amb l'inici aquest dissabte en la pugna pel lideratge del Partit Socialista Obrer Espanyol. "Rubalcaba comença la batalla del PSOE amb un lleuger avantatge sobre Chacón", destaca. En aquest sentit, El Periódico titula "Chacón es postula per a 'un canvi de rumb'".

Però el gruix de la portada d'El Periódico l'ocupa el tema del dia, centrat en el turisme hivernal. "El Pirineu es planteja com reinventar-se", escriu.

El Punt-Avui emfatitza la caiguda de les exportacions catalanes per la crisi amb el titular "SOS de les exportacions", i destaca un reportatge anomenat "Fulls de ruta per sortir a fora".

stats