Recull de premsa
Mèdia 31/05/2011

“El boicot a les verdures espanyoles s'estén per Europa sense cap base”, a la portada d''El Mundo'

La crisi del cogombre, que ja ha fet 14 morts a Alemanya, encapçala gran part de les portades. Rubalcaba i Berlusconi són els altres dos protagonistes a la premsa d'avui dimarts

Redacció
2 min
El Mundo, 31 de maig

BarcelonaLa crisi dels cogombres presumiblement provinents de l'Estat espanyol és el tema d'obertura de bona part de les portades avui dimarts. El Mundo diu “El boicot a les verdures espanyoles s'estén per Europa sense cap base”, La Vanguardia “La crisi del cogombre s'agreuja i duu a una guerra comercial” i l'ARA afegeix que “el bacteri 'E. coli' ja ha fet 14 morts a Alemanya. L'Abc titula “La crisi del cogombre costa a l'Estat espanyol 200 milions setmanals” i El País suma Rússia als països que “han tancat les seves fronteres”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rubalcaba és, un dia més, coprotagonista a les portades, l'endemà d'haver dit que té les solucions perquè Catalunya i l'Estat espanyol arribin a una entesa. L'Avuidiu “Rubalcaba també vol festejar Catalunya”, La Vanguardia “Rubalcaba promet sargir la relació amb Catalunya i, amb un punt de vista irònic, l'Abc titula “Ara diu que té les solucions” i afegeix que després de 5 anys com a ministre de Zapatero, el candidat del PSOE a president del govern espanyol presumeix de saber com sortir de la crisi. El Mundo diu “Rubalcaba sent que 'milers de dits' avalen la seva candidatura” i Público, des d'una òptica oposada, titula “Rubalcaba nega el 'ditàs' i la conspiració”. Per la seva banda, La Razón diu “Rubalcaba munta un nucli dur” amb Blanco, Salgado, Chaves, Jáuregui i Jiménez per la seva campanya.

La derrota de la dreta a les eleccions municipals italianes és l'altre tema destacat avui dimarts. El Periódico diu “Berlusconi sí que paga els escàndols” i afegeix que el primer ministre perd les alcaldies estratègiques de Milà i Nàpols. La Vanguardia titula “Trontolla el futur de Berlusconi per la desfeta a Milà”, El País “Berlusconi estomacat en el seu feu de Milà i Nàpols” i Público afegeix “Desastre electoral de la dreta”.

stats