COMUNICACIÓ
Mèdia 08/04/2011

“Es fan els xulos amb el Madrid”, a la portada del 'Marca'

Un anunci del grup d'assegurances Assistència Sanitària, protagonitzat per cinc jugadors del Barça, indigna profundament l'esportiu de Madrid, que titlla els culers de voler “humiliar els merengues”

Redacció
1 min
Marca, 8 d'abril

BarcelonaL'anunci d'Assitència Sanitària en què Puyol, Xavi, Valdés, Busquets i Villa apareixen amb el palmell de la mà obert i cadascú té una lletra dibuixada formant la paraula "Units", el lema de la campanya, ha estat interpretat pel diari Marca com una provocació cap al club blanc. El diari dedica la portada de divendres a criticar aquesta acció del club blaugrana i titula “Es fan els xulos amb el Madrid”, afegint que els jugadors del Barça "posen" recordant la "maneta".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest divendres, el director creatiu de la campanya, Carlos Permanyer, ha sortit al pas de la polèmica a RAC1. Permanyer ha admès que "les campanyes han de tenir un punt de provocació" i que els creatius sabien "que podria passar alguna cosa, però no fins a aquest punt", que considera “exagerat”. "No fem campanyes en contra de ningú, no hem volgut ofendre", ha insistit el creador, que ha recordat que només es pretenia donar notorietat a la campanya amb la imatge dels jugadors blaugrana. "Per contracte, havíem de fer servir cinc jugadors", ha explicat Permanyer, "i la paraula "Units" té cinc lletres. La campanya es va fer sola", ha dit.

stats