Publicitat
Publicitat

RECULL DE PORTADES

"Espanya té cura", portada de 'La Razón'

El rotatiu mostra un bitllet de cinc euros trencat enganxat amb tres cintes adhesives dels colors de la bandera d'Espanya

La Razón destaca que el diari econòmic nord-americà Financial Times "aplaudeix les mesures valents del govern" espanyol. Considera que "Espanya té cura" perquè en "només 15 dies el Govern ha aprovat un pla d'urgència realista". Per a il·lustrar-ho, mostra un bitllet de cinc euros trencat i arranjat amb cinta adhesiva dels colors de la bandera espanyola.

Pel que fa la resta de portades, la presentació de la candidatura oficial de l'exministra Carme Chacón a la secretaria general del PSOE centra la majoria de l'atenció. El Periódico de Catalunya titula "Chacón es rebel·la davant l'immovilisme, mentre que Pública aposta per "Chacón apel·la a la 'coherència' per liderar el PSOE. Per la seva banda, La Vanguardia posa en portada "Chacón es postula des de l'esquerra de Rubalcaba i a El Mundo llegim "La fuerza de Chacón".

Retallades

El País destaca que "La majoria recolza les retallades però refusa la pujada dels impostos" mentre que El Punt Avui obre edició amb "Les cambres de comerç, obligades a reinventar-se".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT