Recull de premsa
Mèdia 28/04/2011

"El 'puto amo' és Messi", a la portada de l''Sport'

El jugador del Barça és el protagonista indiscutible de totes les portades, especialment de la premsa catalana, després que ahir encaminés el pas del seu equip cap a la final de Wembley. El Consell de Política Fiscal i Financera celebrat ahir entre el govern espanyol i les comunitats és l'altre titular destacat d'avui

Redacció
2 min
Sport, 28 de març

BarcelonaAhir el Barça va parlar al camp, tal com demanava el seu entrenador a la polèmica roda de premsa prèvia al partit. I ho va fer encaminant el pas cap a la final de Wembley amb dos gols de Messi. L'argentí és avui el protagonista indiscutible de totes les portades, especialment de la premsa catalana. Els diaris han aprofitat les paraules de Guardiola per fer titulars com “El 'puto amo' és Messi” a l'Sport, “... i Messi va parlar” a l'ARA, “L'amo és blaugrana” a l'Avui o “Són els amos” a El Periódico, que dedica la portada íntegrament a una fotografia de Messi amb el capità Puyol. La proximitat de la final desitjada a l'estadi londinenc també es reflexa amb titulars com “A un pas de Wembley” a La Vanguardia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Des d'un punt de vista totalment oposat, els rotatius esportius de Madrid entenen la derrota d'ahir com una injustícia fruit de l'actuació de l'àrbitre, que, segons ells, va expulsar Pepe sense motiu. El Marca i l'As es pregunten “Per què” i l'últim enumera un seguit d'"injustícies" que, des de l'òptica de l'entrenador blanc, han perpetrat alguns àrbitres en diferents partits que Mou ha disputat contra el Barça.

El Consell de Política Fiscal i Financera celebrat ahir entre el govern espanyol i les comunitats autònomes és l'altre tema central de les portades. La negativa de la ministra Salgado a pagar, a curt termini, el fons de competitivitat a Catalunya és l'argument dels titulars a la premsa catalana. La Vanguardia diu “Salgado, inflexible, nega un avançament a Catalunya”, l'Avui “Salgado no afluixa i el fons haurà d'esperar” i l'ARA “Salgado diu no”.

La premsa de Madrid també es fixa en la reunió d'ahir però l'enfoca des d'una perspectiva permissiva per part de la ministra d'Economia. El Mundo diu “Salgado cedeix i permetrà més dèficit a Catalunya... el 2012” i El País “Catalunya desafia el govern espanyol amb el seu dèbil pla per retallar el dèficit”. La Razón afegeix que la ministra “tanca l'aixeta” a Andalusia, Balears, Castella-la Manxa, Catalunya, Extremadura i València.

stats