Recull de premsa
Mèdia 18/05/2011

“Rajoy compleix i recolza l'imputat Camps com va prometre”, a la portada de 'Público'

El multitudinari acte de campanya del PP a València encapçala les portades de la premsa espanyola. Les manifestacions 2.0 a nombroses ciutats de l'Estat espanyol, la convocatòria de 1.245 places per a mestres a Catalunya i Strauss-Kahn comparteixen protagonisme a les portades

Redacció
2 min
Público, 18 de maig

BarcelonaLa premsa espanyola obre les edicions d'avui amb el multitudinari acte de campanya que va fer ahir el PP a València. Público, des d'un punt de vista punyent, titula “Rajoy compleix i recolza l'imputat Camps com va prometre”. El Paísdiu “Rajoy clama davant de milers de fidels a un Camps proper a la banqueta” i La Razón “Tornada a la plaça a València”. L'ARA també es fa ressò de l'acte electoral del Partit Popular i titula “Eufòria PP a València”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La continuïtat de les acampades nocturnes a vàries ciutats de l'Estat espanyol centren bona part de l'atenció a la premsa avui dimecres. Les manifestacions motivades a través de les xarxes socials van tenir un protagonisme especial a Madrid i a Barcelona. El Periódico titula “Revolta al KM 0” i afegeix que milers de persones van ocupar ahir la Puerta del Sol i centenars es van instal·lar a la Plaça Catalunya. La Vanguardia diu “La protesta antipolítics omple Madrid i ja treu el cap a Barcelona” i l'ARA “Milers d'indignats es fan forts al carrer”. Pel que fa a la premsa espanyola, La Razón diu “PSOE i IU pugnen a la desesperada pel vot dels antisistema”, l'ABC “L'esquerra busca capitalitzar la protesta del Sol” i El Mundo “Rajoy defensa els polítics davant del 'no ens representen'”.

El declivi de DSK genera titulars a la majoria de rotatius, que apunten la imminent successió de l'encara director de l'FMI. L'Avui diu “Creix la pressió perquè Strauss-Kahn deixi el càrrec”, l'ARA “Es busca líder anticrisi”, El País “L'FMI comença a moure's per substituir a Strauss-Kahn” i El Periódico “La caiguda de DSK dóna ales a Sarkozy davant els socialistes”, i afegeix que Europa, la Xina, l'Índia i el Brasil pugnen per la direcció de l'FMI. La Vanguardia, per la seva banda, mostra una representació gràfica de la cel·la que ocupa DSK i titula “Strauss-Kahn, al perillós penal de Rikers Island”.

Per la seva banda, l'Avui i La Vanguardia encapçalen les portades d'avui amb l'oferta de 1.245 places per a mestres que finalment es convocaran a Catalunya.

stats