Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

“La quarta serà a Wembley”, a la portada de 'El Periódico'

L'eufòria pel pas del Barça a la final de la Champions ocupa les portades de la premsa catalana. La polèmica que envolta la mort de Bin Laden és l'altre tema destacat a la premsa catalana i espanyola

Ahir el Barça va fer valer el 0-2 de l'anada de semifinals de la Champions i va sentenciar el pas a la final amb un empat 1-1 contra el Reial Madrid al Camp Nou. Les portades de la premsa catalana no poden amagar la seva eufòria avui i utilitzen el nom de l'estadi londinenc que acollirà la final per fer titulars com “La quarta serà a Wembley”, a El Periódico, “Retorn a Wembley”, a La Vanguàrdia, “Cap a Wembley”, a l' Avui, “Adéu, Madrid! Anem a Wembley”, a l' Sport, i “A Wembley!”, a El Mundo Deportivo. L' ARA diu “Guanya el futbol” i afegeix que la pròxima cita és a Wembley el 28 de maig.

La premsa esportiva de Madrid, per la seva banda, continua enquistada en la seva pugna contra els àrbitres i el Barça. L' As diu “Com ho anomenen, Villarato o Platinato?” (fent referència al president de la UEFA, Michel Palatini) i afegeix que a Madrid va ser Pepe i a Barcelona un gol anul·lat a Higuaín. El Marca diu “Era missió impossible” i afegeix que un altre pèssim arbitratge frusta la remuntada del Madrid.

L'altre tema que ocupa un lloc destacat a les portades és la polèmica que envola la mort de Bin Laden. El Pais diu “Contacte visual amb Gerónimo... enemic mort en acció” i afegeix que Obama va veure en directe les imatges de l'assalt a la casa de Bin Laden. La Razón titula “En el nom de Bin Laden” i afegeix que els experts antiterroristes creuen que Al-Qaida del Magrib podria assassinar els ostatges francesos capturats el setembre per venjar el seu líder. El Mundo diu “Gerónimo portava 6 anys amagat en el seu cau” i l' Abc “La cova de Bin Laden”. La Vanguardia i l'Avui, per la seva banda, es fan ressò de les sospites que els EUA tenen sobre si Pakistan amagava Bin Laden i Público, des d'un punt de vista diferent de la resta de publicacions, enfoca el tema amb el titular “Matar a Bin Laden dispara la popularitat d'Obama”.

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT