Recull de premsa
Mèdia 10/06/2011

L''ABC' presenta els empresaris com “Els autèntics indignats”

Els empresaris de Madrid denuncien que l'acampada de Sol els ha fet perdre 30 milions d'euros i reclamen a Interior que assumeixi les pèrdues. Les aliances entre CiU i PP per pactar pressupostos i diputacions, les càrregues policials contra els 'indignats' a València i el decret sobre la negociació col·lectiva centren l'actualitat d'avui divendres

Redacció
2 min
ABC, 10 de juny

BarcelonaL'ABC encapçala l'edició d'avui divendres amb una fotografia de tres representants del comerç de Madrid i titula “Els autèntics indignats”. Els empresaris de Madrid denuncien que l'acampada de Sol els ha fet perdre 30 milions d'euros. Ahir van lliurar una carta al ministeri d'Interior per reclamar que assumeixi les pèrdues. Els responsables de lliurar la missiva van ser Hilario Alfaro, president de Cocem (Confederació del Comerç Especialitzat), Armando Rodríguez, vicepresident de Cocem, i Ignacio Lario, president dels comerciantes dels carrers de Carmen i Preciados.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La premsa de Madrid centra l'atenció en les càrregues policials d'ahir contra els indignats de València. El País obre la portada amb una imatge de desenes de manifestants davant la comissaria de València on estaven els joves detinguts i titula “Les Corts Valencianes s'estrenen amb càrregues policials contra el 15-M”. El Mundo també ocupa bona part de la portada amb la imatge d'un diputat del PP, Luis Díaz Alperdi, rodejat d'un grup d'indignats concentrats davant les Corts Valencianes i diu “La mala imatge dels polítics arriba al seu rècord històric”. Público titula “Indignats contra imputats” i afegeix que la intervenció policial va deixar un total de cinc detinguts i 18 ferits. El Periódico mira cap a les protestes de Barcelona i diu “22 assemblees en barris donen un altre impuls als indignats”.

Les aliances entre CiU i PP per pactar pressupostos i diputacions és el titular d'obertura de La Vanguardia, El Periódico i El Punt. L'ARA també s'hi refereix en un titular secundari i afegeix que Trias formarà govern en solitari a Barcelona.

El decret sobre la negociació col·lectiva que s'aprovarà avui també genera alguns titulars a les portades. La Vanguardia, El Periódico, El País i Público destaquen els retocs que el ministre de Treball ha fet al text abans de presentar-lo avui al consell de ministres perquè aprovi el projecte.

L'Avui i l'ARA es desmarquen en l'obertura i, mentre el primer titula “Europa avala la tisorada de Mas”, el segon es qüestiona si “Catalunya pot viure sense nuclears”.

"Cesc, a 10 milions del Camp Nou", a la portada de l'Sport

El diari esportiu català diu que l'Arsenal demana 40 milions mentre que el Barça n'ofereix 30. L'Sport afegeix que Wenger, l'entrenador del club anglès, només vol diners d'entrada, però demostra el seu interès per Thiago i Montoya.

stats