Recull de premsa
Mèdia 20/06/2011

'Indignació' "multitudinària", "massiva", "pacífica" i "festiva" a la premsa

Les manifestacions d''indignats' d'ahir a una cinquantena de ciutats d'arreu de l'Estat espanyol encapçalen les portades d'avui dilluns. L'accés dels populars al govern d'Extremadura i el rescat grec són els dos altres titulars destacats als diaris

Redacció
2 min
L'Avui, 20 de juny

BarcelonaLes manifestacions d'indignats d'ahir a una cinquantena de ciutats d'arreu de l'Estat espanyol encapçalen les portades d'avui dilluns. La majoria de diaris destaquen el gruix de gent que hi va participar i el fet que es desenvolupessin sense incidents. La Vanguardia diu “Indignació multitudinària”, l'Avui i El Punt “Indignació festiva” i Público "Indignació massiva i pacífica". L'ARA titula “La indignació no s'atura" i El Periódico “El 15-M creix”, i hi dedica la portada sencera amb una fotografia d'una nena a les espatlles d'un home.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb un titular més descriptiu, El País diu “Els indignats es reafirmen amb una mobilització massiva i pacífica arreu de l'Estat espanyol” i El Mundo i l'Abc destaquen la proposta de vaga general que els indignats van fer a les manifestacions. Desmarcant-se de la resta de rotatius, La Razón titula “22.971.350 votants el 22-M, 125.000 manifestants el 19-J”.

Els diaris espanyols dediquen l'obertura o un titular principal a l'accés dels populars al govern extremeny. L'Abc diu “Nova era a Extremadura”, El País “IU agreuja la debilitat del PSOE en donar pas al PP a Extremadura”, El Mundo “IU es rebel·la i impedeix al PSOE perpetuar-se a Extremadura”, Público "La IU d'Extremadura es rebel·la contra Cayo Lara i entrega la regió al PP" i La Razón afegeix que el PSOE perd un dels seus feus històrics des de fa 28 anys. La Vanguardia també s'hi refereix i diu que els socialistes queden fora del poder en totes les autonomies en disputa a les eleccions del 22-M.

La crisi econòmica grega continua generant titulars destacats a la premsa. La Vanguardia diu “La UE colla un altre cop Grècia abans d'atorgar-li nous ajuts”, l'ARA “La UE segueix dividida i encara bloqueja el fons de rescat de Grècia”, El País “La divisió a la UE per la banca complica el rescat de Grècia” i La Razón “L'eurozona evita la fallida de Grècia a l'últim minut i aprova el pagament de 6.000 milions”.

stats