PROMOCIÓ
Mèdia 20/12/2012

Regalar una subscripció a l'ARA per contribuir al diàleg

L'ARA vol contribuir a fomentar el diàleg. Per això, a través d'un vídeo, proposa als seus subscriptors que regalin una altra subscripció a qui creguin que necessita conèixer millor la realitat catalana

Ara
2 min

BARCELONACatalunya viu aquests dies un moment clau de la seva història, i això està motivant tota mena de reaccions, tant des de dins com des de fora del país: amenaces de ruptura social, publicació d'acusacions basades en esborranys policials inexistents, atiament d'un suposat conflicte lingüístic... L'ARA creu que ha arribat el moment de reaccionar a tots aquests atacs, però no vol fer-ho des de la confrontació ni posant més llenya al foc, sinó aportant informació i fent una invitació al diàleg.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'ARA està convençut que la majoria de les crítiques i acusacions contra Catalunya que s'han sentit durant les últimes setmanes no són fruit de la mala fe o de la voluntat de provocar un conflicte, sinó que parteixen, simplement, d'un desconeixement més o menys profund de la realitat social del país. Per això, el diari ha posat en marxa una campanya que, amb voluntat constructiva i amb el to positiu que l'ha caracteritzat des del seu naixement, s'orientarà en la línia d'eixamplar el coneixement sobre Catalunya tant aquí com a Espanya i a la resta del món.

Per fer-ho, l'ARA dóna a tots els subscriptors -tant als nous com als que ja ho són des de fa temps- la possibilitat de regalar a la persona que vulguin una altra subscripció digital de tres mesos totalment gratuïta. Aquesta subscripció dóna accés il·limitat a tots els continguts de la web del diari -també des de smartphones i tauletes-, inclosos els articles de l'apartat Premium, l'edició en paper de l'ARA en format PDF i l'hemeroteca del diari.

Entre els beneficiaris d'aquest regal hi pot haver des de familiars o amics dels subscriptors fins a persones de rellevància pública que, amb els seus actes o declaracions, hagin demostrat una important falta de comprensió de la realitat catalana i dels desitjos dels seus ciutadans. En aquest sentit, el vídeo promocional de la campanya convida a regalar l'ARA a personatges com el ministre d'Educació i Cultura, José Ignacio Wert; el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba; l'expresident del govern espanyol José María Aznar, i la vicepresidenta de la Comissió Europea, Viviane Reding.

Aquest vídeo, que des d'avui ja es pot veure a l'Ara.cat, està protagonitzat per alguns dels accionistes, col·laboradors i periodistes del diari. Carles Capdevila, Toni Soler, Mònica Terribas, Albert Om i Bibiana Ballbè són algunes de les persones que expliquen per què creuen que és necessari fomentar el diàleg entre Catalunya i Espanya en un moment com l'actual i que fan propostes sobre a qui convindria enviar l'ARA perquè estigués més ben informat sobre la realitat del país.

Tots els subscriptors de l'ARA poden sumar-se també a la campanya i regalar el diari a la persona que decideixin.

stats