EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 15/04/2011

Ricard Torquemada: "Sóc bastant pretecnològic"

1 min
Torquemada és periodista esportiu de Catalunya Ràdio.

Tinc el mòbil de l'empresa, i ni tan sols sé de quina marca és. Un Nokia, crec, i només l'utilitzo per parlar, bàsicament per temes de feina. De mòbil personal no n'he tingut mai. Sóc bastant pretecnològic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

No tinc Facebook, però sí que m'he fet un compte a Twitter. El faig servir sobretot com a eina d'informació, com a consumidor passiu, però com a emissor de missatges no gaire. De tant en tant sí que piulo alguna cosa, però molt selectivament. He de reconèixer que és una gran eina: pots filtrar molt bé la informació que t'interessa i tot ve molt mastegat. Ho trobo d'una gran utilitat. Això sí, tot el que emeto és professional. A nivell personal, zero. Intento separar sempre una cosa de l'altra.

La televisió la miro, principalment, per motius de feina: partits de futbol, de bàsquet, programes esportius... A banda d'aquestes cites imprescindibles la miro molt poc: ni pel·lícules, ni sèries, ni programes als quals sigui fidel. Només algun dia que arribo tard a casa i la poso com a forma d'evasió, per relaxar-me i no pensar gaire. La ràdio, en canvi, l'escolto més sovint. Al matí, quan em llevo i mentre em dutxo, és bàsica per posar-me en marxa! Escolto el Manel Fuentes, perquè tinc la sensació que si passa alguna cosa me n'assabentaré. No vaig a buscar res, simplement el que em dóna ja m'està bé, tant si és una tertúlia, humor, un tema en profunditat...

stats