Richard Gere torna a la televisió de la mà de la BBC

L'actor nord-americà protagonitzarà la sèrie 'MotherFatherSon'

Després de gairebé 30 anys allunyat de la televisió, l'actor Richard Gere ha anunciat el seu primer paper protagonista en una sèrie. Gere, que va debutar al mitjà gràcies a un capítol de 'Kojak' de l'any 1976, serà un home de negocis a la sèrie ' MotherFatherSon', que emetrà la BBC. 

El nou projecte de Gere és un drama dividit en vuit capítols que comptarà amb la participació de  Helen McCrory ('Peaky Blinders', 'Harry Potter') i Billy Howle (vist a la pel·lícula 'Chesil Beach'). El responsable del guió és Tom Rob Smith, que recentment va treballar a 'American Crime Story: L'assassinat de Gianni Versace'. Segons ha explicat el guionista, el personatge de Gere és "icònic i complex". 

A 'MotherFatherSon' Richard Gere interpretarà el Max, un carismàtic home de negocis nord-americà que dirigeix un imperi de la comunicació internacional amb seu a Londres. McCrory serà la Kathryn, la seva exdona, amb la qual fa anys que no té contacte. L'exparella té un fill, el Caden (Howle), que dirigeix un diari britànic i està destinat a seguir els passos del seu pare. El seu estil de vida autodestructiu, però, posa en risc el negoci familiar i pot tenir "conseqüències devastadores per al futur de la família, de l'imperi i d'un país que està a punt de canviar". 

"Han passat gairebé 30 anys des que vaig treballar a televisió", ha recordat Gere en un comunicat. "Estic molt satisfet de treballar ara amb la BBC en aquest projecte amb gent amb tant talent i que recorda molt el moment que vivim", ha explicat. 

Tot i que encara no hi data d'estrena de la sèrie, la BBC ha anunciat que el rodatge, que tindrà lloc a Londres i Espanya, començarà aquest estiu. 

Més continguts de