Publicitat
Publicitat

VIDEOJOCS

Rockstar Games publica el tràiler del videojoc 'Grand Theft Auto V'

El vídeo presenta Los Ángeles com a lloc d'acció de la nova entrega de la saga de videojocs Grand Theft Auto

Rockstar Games ha pujat al seu web el tràiler del joc Grand Theft Auto V, que ha desvelat que almenys part de l'acció passarà a Los Angeles. El vídeo mostra imatges de Vinewood, com van batejar els desenvolupadors a la seva versió de Hollywood. Re-nombrar ciutats és una pràctica habitual en aquests videojocs, que anomenen Liberty City a Nova York o Vice City a Miami, en referència a la sèrie Miami Vice -corrupción en Miami-. Aquesta és la segona entrega que passa a la ciutat angelina, després de GTA: San Andreas. 

Protagonista blanc
Si la darrera edició de GTA a Los Angeles la protagonitzava un jove afroamericà, el vídeo se centra en un home blanc, nord-americà de mitjana edat, que podria tenir una posició benestant a l'inici del joc. A les diferents entregues de GTA els creadors del joc han fet protagonista a delinqüents de perfil divers, des d'un immigrant de l'Est a la darrera edició GTA: IV, a Xinès a en l'edició de Chinatown Wars, però sempre partint d'origens humils i situacions extremes. 

Grand Theft Auto és un joc d'acció i aventures del tipus sandbox, que permet la lliure circulació del personatge per on decideix l'usuari. Aquest tipus d'acció no linial i l'humor negre i farcit d'estereotips de la Nord-Amèrica profunda han fet d'aquest joc un valor segur de la indústria i un habitual dels jutjats. La nissaga ha facturat 114 milions de dòlars entre totes versions del joc i diverses denúncies pel seu contingut explícit.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT