VIDEOJOCS
Mèdia 02/11/2011

Rockstar Games publica el tràiler del videojoc 'Grand Theft Auto V'

El vídeo presenta Los Ángeles com a lloc d'acció de la nova entrega de la saga de videojocs Grand Theft Auto

Marc Grau
1 min

BarcelonaRockstar Games ha pujat al seu web el tràiler del joc Grand Theft Auto V, que ha desvelat que almenys part de l'acció passarà a Los Angeles. El vídeo mostra imatges de Vinewood, com van batejar els desenvolupadors a la seva versió de Hollywood. Re-nombrar ciutats és una pràctica habitual en aquests videojocs, que anomenen Liberty City a Nova York o Vice City a Miami, en referència a la sèrie Miami Vice -corrupción en Miami-. Aquesta és la segona entrega que passa a la ciutat angelina, després de GTA: San Andreas.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Protagonista blanc

Si la darrera edició de GTA a Los Angeles la protagonitzava un jove afroamericà, el vídeo se centra en un home blanc, nord-americà de mitjana edat, que podria tenir una posició benestant a l'inici del joc. A les diferents entregues de GTA els creadors del joc han fet protagonista a delinqüents de perfil divers, des d'un immigrant de l'Est a la darrera edició GTA: IV, a Xinès a en l'edició de Chinatown Wars, però sempre partint d'origens humils i situacions extremes.

Grand Theft Auto és un joc d'acció i aventures del tipus sandbox, que permet la lliure circulació del personatge per on decideix l'usuari. Aquest tipus d'acció no linial i l'humor negre i farcit d'estereotips de la Nord-Amèrica profunda han fet d'aquest joc un valor segur de la indústria i un habitual dels jutjats. La nissaga ha facturat 114 milions de dòlars entre totes versions del joc i diverses denúncies pel seu contingut explícit.

stats