Mèdia 23/02/2011

Roger de Gràcia: "El 75% de les trucades no les agafo"

1 min

Des de fa un mes tinc un iPhone 4. M'he passat el primer mes investigant i abusant-ne i finalment ja s'ha deixat dominar. Si el tinc és per una qüestió de pressió social: tothom el tenia i comentava la jugada, així que vaig esperar que se m'acabés la permanència i vaig fer allò de "O em doneu un iPhone o me'n vaig", i me'l van donar. Però si hagués hagut de pagar, no me l'hauria comprat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fins ara tenia el pitjor mòbil que puguis trobar, perquè només el feia servir per parlar, i parlo molt poc. El 75% de trucades no les agafo, perquè no puc o perquè no en tinc ganes. No vull que el telèfon em tiranitzi. Ara segueixo parlant poc, però em serveix per altres coses, com xafardejar el Google Earth, que m'agrada molt. És una competència forta als llibres, que per ara estan perdent la batalla, tot i que crec que és la febre del primer mes i que aviat començarà a baixar el suflé.

No tinc ni Facebook ni Twitter. De fet, fins fa quatre dies ni sabia què era, això del Twitter! Ara ja ho sé, però no m'interessa gaire. Ja m'està bé que les meves coses segueixin sent meves, i per saber coses dels altres, ens truquem i ens les expliquem. La tele tampoc la miro gaire, perquè tinc poc temps i sóc un perfil d'espectador complicat. Sobretot m'agrada el bàsquet i alguna sèrie, i intento no mirar-me mai a mi! En canvi, des de sempre he estat molt enganxat a la ràdio, que m'acompanya molt.

stats