Mèdia 04/05/2011

Ronaldo s'estrena a Hollywood

L'exfutbolista brasiler fa el salt al cinema i compartirà cartell amb Andy García i Juliette Lewis a la pel·lícula 'Open Road'

Redacció
1 min
Ronaldo Luiz Nazario de Lima

BarcelonaL'exfutbolista brasiler Ronaldo Luiz Nazario de Lima, que va jugar una temporada al Barça i quatre al Reial Madrid, farà el salt al cinema interpretant un paper a la pel·lícula Open Road, del director brasiler Marcio García. Ronaldo compartirà cartell amb els actors Andy García i Juliette Lewis.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El director del film va confirmar ahir a través de Twitter que la protagonista d'Open Road que actuaria juntament amb Andy García seria Juliette Lewis. Per afegir una dosi de suspens a l'anunci, García va afegir que la pel·lícula també comptaria amb la participació d'un “fenomen” brasiler. Unes hores més tard, Marcio García feia una piulada a Twitter confirmant la presència del crac brasiler: “Això mateix, estimats, el 'Fenomen' (nom amb què es coneix Ronaldo a Brasil) s'estrena a Hollywood”.

El rodatge de la pel·lícula, la segona que dirigeix García després de Bed and Breakfast, començarà a Los Angeles el juny d'aquest any i estarà produïda per Uri Singer.

El passat mes de març, Ronaldo va provar les seves habilitats com a humorista en el programa de televisió CQC, on va fer bromes sobre la seva suposada afició als costums relaxats i a la vida dissoluta en general.

Ronaldo, que va penjar les botes el passat 14 de febrer, ha iniciat la seva carrera com a representant de futbolistes i ha exercit de comentarista pel canal Globo dels partits de semifinals de la Lliga de Campions disputats entre el Reial Madrid i el Barcelona.

stats