Rosa María Molló serà la nova presentadora d''Informe semanal'

La periodista torna a la primera línia de la informació de TVE per substituir Pilar García Muñiz

Rosa María Molló torna a les pantalles després de vuit anys. A partir del 7 de setembre, la periodista catalana s'incorpora de nou a TVE per presentar el programa 'Informe semanal', un dels més característics i veterans de la cadena pública. Molló substituirà Pilar García Muñiz, que va anunciar al juliol que abandonava la corporació "per afrontar nous reptes professionals".

Des del gener Molló treballava a l'àrea de transformació cultural i projectes estratègics de RTVE. Ara torna a la primera línia de la informació televisiva al capdavant del programa de La 1, que inaugurarà la nova temporada amb un reportatge de la periodista Yolanda Álvarez, que va viure en primera persona la travessia de l''Open Arms'.

Molló forma part de RTVE des de fa 25 anys. Va començar dirigint RNE i va presentar alguns programes informatius a TVE, fins que el 2003 va ser anomenada corresponsal internacional. Amb aquest càrrec va convertir-se en la cap de les oficines de Radiotelevisió Espanyola a Nova York (2003-2008), l'Àsia-Pacífic (2009-2010) i l'Orient Mitjà (2010-2012). A més, ha informat des de la primera línia de conflictes com les Primaveres Àrabs i les guerres de l'Iraq i Afganistan. 

Més continguts de