Publicitat
Publicitat

TELEVISIÓ

Roures acomiada un treballador de Gol TV per “espionatge industrial”

L'empleat pertanyia al departament tecnològic de la casa i va enviar mails respecte a desenvolupaments tecnològics i competència 

Jaume Roures ha acomiadat de forma fulminant aquesta setmana un treballador de Gol TV en descobrir que havia enviat a la competència informació confidencial del desenvolupament tecnològic de la cadena. 

Segons ha avançat PRNoticias, Jaume Roures i el seu equip van reunir-se per sorpresa amb la plantilla, enmig d'una gran expectació. Els va comunicar que un treballador de la casa va estar enviant informació confidencial durant els últims mesos respecte a desenvolupaments tecnològics i competència.

Roures no va revelar quins eren els receptors de la informació i va fer referència en tot moment a la “competència” en genèric. No obstant això, va deixar clar que a causa de les filtracions molts projectes de l'àrea tècnica van ser copiats per altres empreses fins i tot abans de veure la llum. El responsable, membre del departament tecnològic de la companyia, ja ha sigut apartat de l'estructura de Gol TV.  

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT