TELEVISIÓ
Mèdia 31/10/2011

Roures acomiada un treballador de Gol TV per “espionatge industrial”

L'empleat pertanyia al departament tecnològic de la casa i va enviar mails respecte a desenvolupaments tecnològics i competència

Redacció
1 min
Mediapro Negocia amb el club quedar-se Barça TV

BARCELONAJaume Roures ha acomiadat de forma fulminant aquesta setmana un treballador de Gol TV en descobrir que havia enviat a la competència informació confidencial del desenvolupament tecnològic de la cadena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha avançat PRNoticias, Jaume Roures i el seu equip van reunir-se per sorpresa amb la plantilla, enmig d'una gran expectació. Els va comunicar que un treballador de la casa va estar enviant informació confidencial durant els últims mesos respecte a desenvolupaments tecnològics i competència.

Roures no va revelar quins eren els receptors de la informació i va fer referència en tot moment a la “competència” en genèric. No obstant això, va deixar clar que a causa de les filtracions molts projectes de l'àrea tècnica van ser copiats per altres empreses fins i tot abans de veure la llum. El responsable, membre del departament tecnològic de la companyia, ja ha sigut apartat de l'estructura de Gol TV.

stats