Mèdia 26/09/2011

Rubalcaba accepta via Twitter l'entrevista de Jordi Évole a 'Salvados'

Rajoy agraeix la invitació de l'humorista però assegura que “en aquestes coses tampoc convé improvisar”, i no deixa clar si acceptarà o no la petició

Ara
1 min

BarcelonaAlfredo Pérez Rubalcaba ha acceptat via Twitter que l'humorista Jordi Évole, més conegut pel seu personatge del follonero, l'entrevisti al programa Salvados de La Sexta. En un tuit amb to distès, el candidat socialista ha firmat una piulada des del compte @conRubalcaba en què assegura que li fa certa “por després de veure el programa” d'aquest diumenge, però subratlla que “serà un plaer” suportar-lo “una estona”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'humorista va proposar en el programa d'aquest diumenge una entrevista als dos candidats principals al 20-N. L'etiqueta #RajoyRubalcabaSalvados es va situar com a trending topic a Twitter poc després de llançar la petició, i ho ha sigut fins ben avançat el matí d'aquest dilluns.

Mentre Rubalcaba va respondre a la petició poca estona després de finalitzar l'emissió, la rèplica de Rajoy s'ha fet esperar fins aquest dilluns a les 13 hores. En una piulada, el candidat del PP agraeix la invitació d'Évole però subratlla que “en aquestes coses tampoc convé improvisar”, i no deixa clar si acabarà acceptant o no la invitació de qui ja el va entrevistar durant la campanya electoral del 2008.

stats