ENTREVISTA A 'ESPEJO PÚBLICO'
Mèdia 26/02/2012

Ruiz-Mateos demana perdó a Susanna Griso per carta

N.a.
1 min
En l'entrevista d'Espejo público Ruiz-Mateos va arribar a preguntar a Griso si estava sorda.

BARCELONAJosé María Ruiz-Mateos va disculpar-se ahir amb Susanna Griso per carta, després de negar-se a respondre a cap de les preguntes de la periodista durant una crispada entrevista a Espejo público i qüestionar en reiterades ocasions la seva professionalitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"No tinc la més mínima queixa respecte a la seva feina, només cap a la falta de comportament dels veritables autors del nou crim de Rumasa", va aclarir l'empresari. A través de la carta, que Griso va fer pública a través del Twiter, Ruiz-Mateos va demanar "perdó davant la por" que la presentadora hagués pogut interpretar l'episodi com una "cosa pròpia".

Abans de les disculpes, Griso s'havia declarat "frustrada" pel que va qualificar de "monòleg absurd". Al llarg de l'entrevista, Ruiz-Mateos va arribar a preguntar-li si estava "sorda" i va demanar que posessin "una bona professional" en comptes d'ella quan insistia a preguntar per l'escàndol de la seva companyia.

"Sense cap detriment sobre el tracte que tu mereixes, has de comprendre la indignació", va demanar a la periodista Ruiz-Mateos a través de la carta d'ahir. Per part seva, Griso va replicar: "El meu perdó no és el més important, el que és important són els més de 4.000 inversors que van confiar en vostè i crec que el meu perdó ha d'arribar quan ells cobrin".

stats