Mèdia 30/07/2013

Salvador Garcia Ruiz, nou conseller delegat de l'ARA

El nomenament forma part d'un pla estratègic per accelerar el creixement del diari

Ara
1 min

BarcelonaL'ARA obre una nova etapa amb un ambiciós pla estratègic per accelerar el seu creixement. La temporada vinent, l'ARA dinamitzarà la seva presència a la xarxa i enfortirà la seva dimensió com a grup de comunicació.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons l'enquesta recent del CEO, l'ARA ja és la tercera capçalera del país. Igualment, l'ARA és el segon mitjà en nombre de subscriptors a Catalunya (19.500), amb un creixement sostingut des de la seva creació, el novembre de 2010, i líder en webs informatives, amb més d'un milió d'usuaris únics mensuals. L'ARA, que l'1 de setembre publicarà el número 1000 i al novembre celebrarà el tercer aniversari, ha assolit una forta identitat de marca i ha creat al seu voltant una de les comunitats més actives del panorama mediàtic català.

Per tot això, l'estructura de l'ARA es reforça amb la incorporació de Salvador Garcia Ruiz, que es converteix en el nou conseller delegat.

Salvador Garcia Ruiz (Santa Perpètua de Mogoda, 1976) és llicenciat en economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i MBA per la Universitat de Nova York. Cofundador del col·lectiu Emma, la seva experiència inclou la consultoria a McKinsey&Co, banca d'inversió a Goldman Sachs i banca comercial a Caixa Manresa. Actualment és professor associat a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UPF i, fins a la seva incorporació a l'ARA, director de Coneixement i Recerca de la Fundació Catalunya - La Pedrera. Garcia Ruiz és també coautor de 'Catalunya Last Call: Propostes per tornar a fer enlairar el país'.

stats