‘Salvados’ celebra deu anys escoltant històries de ciutadans

Jordi Évole conversa amb persones que es troba pel carrer a l'especial d'aquest diumenge

Aquest dissabte es van complir deu anys de la primera emissió de Salvados i aquest diumenge a la nit el programa ho celebra amb un capítol especial que es dedicarà a recollir històries personals de ciutadans de diversos punts de l’Estat, a través de les quals pretén construir “un retrat de l’Espanya actual”.

Segons explica La Sexta, per elaborar aquesta entrega el presentador de l’espai, Jordi Évole, ha sortit al carrer de ciutats com Barcelona, Madrid, Sevilla i Bilbao “sense cap càsting previ ni cap entrevista preparada” i ha conversat amb la gent que es trobava “a l’andana del metro, en un bar de menús, en un mercat o al mig d’una plaça”.

“Després de deu anys explicant històries, el programa ha volgut que les històries les expliqui la gent i surt al carrer a conèixer de primera mà com ens va la vida en aquest país”, diu la cadena, i assegura que “el resultat és un conjunt d’històries humanes en què es podran veure reflectits la majoria dels espanyols”.

A part dels casos recollits en el programa, que s’emetrà avui a les 21.25, Salvados demana als espectadors que comparteixin les seves històries personals a través de les xarxes socials i de la web del programa.

Més continguts de