Tecnologia
Mèdia 17/08/2011

La nova tauleta electrònica de Samsung es podrà vendre fora d'Alemanya

El jutge ha aixecat el veto a l'empresa matriu de Samsung amb base a Corea del Sud, però manté la prohibició contra la filial de la companyia sud-coreana a Alemanya. La vista definitiva sobre el litigi de patents se celebrarà el pròxim 25 d'agost

Agències
1 min

BarcelonaSamsung ha aconseguit que la petició d'Apple perquè es prohibeixi la distribució de la tauleta electrònica Galaxy 10.1 del gegant sud-coreà a Europa sigui revocada. L'ordre del tribunal de Düsseldorf només serà aplicable a les fronteres alemanyes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La setmana passada aquest tribunal alemany va emetre una ordre judicial per frenar les vendes del nou tablet de Samsung a tot el mercat europeutablet, basant-se en un seguit de demandes d'Apple segons les quals la sud-coreana hauria copiat el disseny i algunes funcionalitats de l'iPhone i l'iPad per als seus dispositius.

El jutge ha aixecat aquest dimecres la prohibició a l'empresa matriu de Samsung amb base a Corea del Sud, però manté la decisió presa el passat 9 d'agost contra la filial de la companyia sud-coreana a Alemanya, a l'espera de prendre una decisió final a la vista definitiva sobre el litigi de patents que se celebrarà el pròxim 25 d'agost.

stats