Publicitat
Publicitat

Sandler repeteix com l’actor menys rendible

La revista Forbes ha parlat i ha tornat a encolomar a Adam Sandler el títol de dubtós honor de ser l’actor de Hollywood de sou més sobrevalorat. El còmic encapçala una llista elaborada per la publicació en què contraposa els ingressos d’un any de cadascuna de les celebritats estudiades a allò que han acabat recaptant les pel·lícules en què han aparegut.

Amb tot, Sandler encara surt a compte a la indústria. Per cada dòlar que s’embutxaca en retornen 3,20 en forma de recaptació a taquilla. El problema és que el seu film Nens grans 2 va funcionar bé però no prou per compensar les patacades de Jack and Jill i Aquest és el meu fill. En segona posició hi ha Johnny Depp, que aporta 4,10 dòlars per cada dòlar que s’inverteix a contractar-lo. L’actor salva la cara gràcies a la saga de Pirates del Carib (que sumen una recaptació global de 3.700 milions de dòlars). Però de tant en tant ensopega, com ha fet recentment a pel·lícules com El genet solitari i Ombres tenebroses. La tercera plaça del rànquing és per a Ben Stiller. La seva taxa de retorn és de 4,80 dòlars per cada dòlar. Tot i ser un dels còmics més populars de Hollywood, recentment ha vist com la recaptació dels films Un cop d’altura i The watch qüestionaven la seva capacitat d’atractiu taquiller.

Una dada significativa d’aquesta llista és que només hi ha una dona entre les deu estrelles més sobrevalorades: Sandra Bullock, que apareix a la novena posició i dóna 9 dòlars per cada un que en guanya. En aquest cas, no és que hagi patit cap fracàs significatiu de recaptació, però les retribucions astronòmiques rebudes per Gravity i The blind side fan que matemàticament entri a la llista. Per contra, la llista d’actors més rendibles estava encapçalada per una dona: Jennifer Lawrence.

Finalment, uns altres actors de sou injustificat, segons la revista Forbes, són Tom Hanks, Denzel Washington i Ben Affleck.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT