INCORPORACIÓ
Mèdia 09/01/2012

Sandra Sabatés debuta avui al costat del Gran Wyoming

A.c.r.
1 min
Sandra Sabatés debuta avui al costat del Gran Wyoming

BARCELONA.El programa de La Sexta El intermedio torna avui (21.30) després del parèntesi nadalenc amb una incorporació destacada a l'equip. La periodista catalana Sandra Sabatés, que fins ara formava part de l'equip d'esports de la cadena, s'asseurà a la taula al costat del Gran Wyoming, en substitució de Beatriz Montañez, que abans de Nadal va anunciar que deixava el programa en què havia treballat des dels seus inicis, el 2006, per centrar-se en la seva faceta d'actriu cinematogràfica.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sabatés forma part des del 2007 de la plantilla de La Sexta, la cadena en què ha presentat la informació esportiva i ha participat en les transmissions de Fórmula 1, a més de presentar, durant els estius, alguns espais informatius. Ara fa ara el salt a l'àmbit de l'humor de la mà d'un dels programes més veterans i exitosos de la cadena, en què s'encarregarà de repassar, en clau d'humor, els titulars més sorprenents de la premsa.

El intermedio , presentat pel Gran Wyoming i amb Thaïs Villas, Usun Yoon, Dani Mateo i Gonzo com a col·laboradors, s'emet cada vespre de dilluns a dijous i ofereix una visió irònica de l'actualitat.

stats