Televisió
Mèdia 29/08/2012

Santi Millán i Anna Simón fitxen per 'El hormiguero'

La nova temporada s'estrena dilluns amb Vicente del Bosque com a convidat

Ara
1 min
Santi Millán: "Trio per la història que m'ofereixen  i per la gent, no per l'idioma o l'origen"

BarcelonaLa segona temporada d''El hormiguero' a Antena 3 comptarà amb dues incorporacions destacades: Santi Millán i Anna Simón. Segons ha avançat aquest dimecres la cadena, tots dos seran nous col·laboradors del programa a partir de dilluns, quan arrenqui la nova etapa. S'afegiran així a Carlos Jean, Mario Vaquerizo i Santiago Segura, que ja formaven part de l'equip de l'espai que dirigeix i presenta Pablo Motos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'aquesta manera, Santi Millán apareixerà de forma simultània a Antena 3 i Telecinco, on protagonitzarà, almenys durant les primeres setmanes de setembre, la sèrie 'Frágiles'. Simón, en canvi, continuarà vinculada al grup Antena 3, on ja treballava la temporada passada com a col·laboradora del programa 'Otra movida', que presentava a Neox Florentino Fernández.

El primer programa de la temporada d''El hormiguero' comptarà amb la presència com a convidat del seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque. Segons el portal Vertele hi seran també la nedadora catalana Mireia Belmonte i el jugador de bàsquet Serge Ibaka.

stats