Santi Millán presentarà 'Got Talent' a Telecinco

El jurat del concurs estarà format per Jorge Javier Vázquez, Edurne, Jesús Vázquez i Eva Hache

' Got Talent' va prenent forma. La versió espanyola d'aquest concurs internacional tindrà Santi Millán com a presentador. El futur programa de Telecinco, que produirà Mediaset amb FreeMantleMedia, comptarà amb un jurat format per Jorge Javier Vázquez, Edurne, Jesús Vázquez i Eva Hache. 'Got Talent' és obert a qualsevol disciplina artística i els càstings presencials per seleccionar els concursants començaran a finals d'aquesta setmana. A banda de conduir aquest espai, Millán apareixerà a Telecinco la pròxima temporada amb 'El Chiringuito de Pepe', una sèrie que l'actor protagonitza. La temporada passada, Millán havia presentat 'El mur' a TV3. 

Mediaset va aconseguir els drets de 'Got Talent' set anys després de barallar-se amb Cuatro per adaptar aquest espai. De fet, Cuatro ja va versionar aquest format el 2009 (quan encara no formava part de Mediaset) amb el programa ' Tienes talento', que van presentar Núria Roca i Eduardo Aldán. Aleshores Cuatro va acusar Telecinco de plagi perquè, al mateix temps, el canal va posar en marxa 'Tú sí que vales', un altre espai en què els concursants havien de mostrar el seu talent i que va produir Gestmusic.

'Got Talent' va néixer el 2006 als Estats Units de la mà de Simon Cowell i ha servit de trampolí per a artistes com Susan Boyle, amb més de 20 milions de discos venuts, Paul Potts, que va captivar el públic amb la interpretació de 'Nessum dorma', i el grup Collabro. El programa s'ha adaptat a 68 països i acumula una audiència de més de 500 milions d'espectadors en àmbit mundial. La versió britànica s'ha convertit en el xou d'entreteniment més vist de l'última dècada.