GALA ESPECIAL
Mèdia 13/05/2012

Santiago Segura i 25 còmics homenatgen Gila a La 1

N.a.
2 min
Arriba ese ánimo ret homenatge a Gila i als grans humoristes espanyols dels últims 30 anys.

BARCELONALa 1 emetrà divendres que ve la gala Arriba ese ánimo , amb l'objectiu d'homenatjar els grans humoristes espanyols dels últims trenta anys, i en particular Miguel Gila. Santiago Segura serà el mestre de cerimònies d'un programa coral que reunirà 25 còmics espanyols, entre els quals destaquen Josema Yuste i Millán Salcedo, Andrés Pajares, Fernando Esteso, Chiquito de la Calzada, Joaquín Reyes, Leo Harlem, Pedro Reyes, Mariano Mariano, Las Virtudes, Paz Padilla i Marianico El Corto .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa arrencarà a les 22.15 hores i s'hi combinaran monòlegs i esquetxos amb les declaracions de persones pròximes a Miguel Gila, que explicaran algunes anècdotes del considerat, per molts, el gran mestre de l'humor espanyol.

La gala farà un repàs a tots els gèneres de l'humor fet a l'Estat en les últimes tres dècades. Segons va explicar ahir RTVE, suposarà també el retorn a la televisió del conegut Chiquito de la Calzada, al qual la resta dels còmics convidats també retran homenatge.

La proposta es completarà amb actuacions al plató i esquetxos gravats en exteriors. També es podrà veure el back stage de la gala. Serà un moment emotiu, ja que els grans còmics es retrobaran allà. El programa es podrà veure i comentar en directe a través de la web de RTVE, així com a Twitter.

Campofrío com a patrocinador

Aquest programa especial intenta reproduir l'èxit que l'últim Nadal va obtenir l'espot de Campofrío Cómicos , dirigit per Álex de la Iglesia i narrat per Santiago Segura. Amb participació de diversos humoristes espanyols, molts dels quals es tornaran a veure les cares divendres que ve a La 1, l'anunci va tenir un gran ressò a internet. De fet, Campofrío patrocinarà Arriba ese ánimo . Últimament, RTVE ha recorregut al patrocini per tirar endavant alguns dels seus programes culturals i esportius, a causa de la retallada pressupostària i la falta de publicitat.

stats