Publicitat
Publicitat

El retorn de Sarah Jessica Parker a la tele: separada i a la gran ciutat

‘Divorce’ narrarà la seva vida a Nova York després que el marit l’hagi deixat

L’actriu nord-americana Sarah Jessica Parker podria a tornar a tenir un taló als platós de televisió de la HBO. Segons la web de The Hollywood Reporter, estaria en plena negociació per tornar a fer d’actriu per a la petita pantalla a través d’aquesta cadena dels EUA, famosa per la qualitat de les seves ficcions seriades i per haver donat la fama mundial a Parker a través de la sèrie Sexo en Nueva York. A més, la intèrpret estaria estudiant tornar a la petita pantalla per la porta gran, ja que no només seria la protagonista de la sèrie, sinó que també la produiria.

El pilot de Divorce -així és com es diria la sèrie si no hi ha canvis d’últim moment- s’està a punt de realitzar, a falta de l’acord definitiu entre la cadena i l’actriu. Un pas senzill que serviria per situar davant les càmeres la història del personatge de Parker, una dona madura que és infidel al seu marit i que, influenciada per dues amigues que no fa gaire que s’han divorciat, decideix separar-se també del seu home. Tot i la seva indecisió, ja que no sap com fer-ho per deixar el marit, al final no li cal trencar-se gaire més el cap, ja que ell descobreix la infidelitat i acaba amb el matrimoni sense gaires contemplacions. Amb aquest panorama, d’entrada no és estrany pensar que la història tindrà molts punts de connexió amb Sexo en Nueva York, ja que les històries de Parker i les seves amigues solteres a la gran ciutat tornaran a ser el centre de tota l’acció. De fet, Nova York ha sigut la ciutat elegida per rodar el pilot, cosa que confirma qualsevol temença d’inspiració directa en l’antic èxit de Parker.

Segons ha transcendit fins ara, la sèrie estaria produïda per Parker a través de la seva empresa, Pretty Matches Productions, amb Aaron Kaplan i Paul Simms, dos experts del negoci que també han produït Girls i Bored to death.

Si la sèrie tira endavant, Parker tornaria a la televisió després de gairebé una dècada fora del mitjà. Després de l’èxit de Sexo en Nueva York, va fer el salt al cinema, on es va quedar protagonitzant comèdies romàntiques com, per exemple, La joia de la família. De fet, la seva dedicació cinematogràfica va venir donada també per la gravació dels films de Sexo en Nueva York.

El cinema ha sigut la seva principal dedicació, però mai s’ha deslligat del tot de la televisió. El 2012, per exemple, va aconseguir un paper recurrent -i gairebé autoparòdic respecte al seu alter ego Carrie Bradshaw- a Glee, en què feia d’Isabelle, editora de Vogue.

Més dimonis de la marca ‘Evil Dead’

Després que s’hagi fet públic que The Evil Dead - Posesión infernal a Espanya- tornaria en forma de sèrie, ja s’han conegut nous detalls de la ficció, basada en aquest clàssic del terror de sèrie B. Bruce Campbell serà Ash de nou i tornarà vint anys després de l’últim film. L’actor ha dit que Ash vs. Evil Dead serà una “comèdia de terror de mitja hora de durada” en la qual el protagonista haurà d’emprendre un viatge de carretera molt llarg per acabar amb els seus vells dimonis, cosa que farà acompanyat de dos joves.

Segons Campbell, “Ash té un sentiment de culpa, [...] com un veterà de guerra”. “A L’exèrcit de les tenebres [l’últim dels films] era incapaç de memoritzar ni tres paraules, i això el va fer responsable d’un centenar de morts”, recorda. Ara ho lamenta molt i protagonitza una fugida endavant que es transforma en el centre d’aquesta comèdia.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT