PRÒXIMAMENT A LA GRAELLA
Mèdia 09/03/2012

Sarah Palin, estrella involuntària

Julianne Moore es posa en la pell de Sarah Palin per retratar una de les polítiques americanes més controvertides dels últims temps. L'HBO estrena demà als EUA Game change, que arribarà aquí al maig.

àlex Gutiérrez M.
1 min
Sarah Palin, estrella involuntària

BARCELONA.La petita pantalla estima Sarah Palin. Aquesta membre del Tea Party ha inspirat alguna de les paròdies més famoses del veterà Saturday night live , de la mà de la seva imitadora, Tina Fey, amb qui no ha tingut inconvenient de deixar-se fotografiar. I ella mateixa s'ha posat davant les càmeres per presentar una sèrie de nou documentals sobre la seva Alaska natal. Però el que arriba ara serà el plat mediàtic de digestió més difícil: Game change , una TV movie produïda per l'HBO que repassa la campanya presidencial del 2008 (en què ella era la vicepresidenta proposada pel republicà John McCain), en la qual Palin surt retratada com algú d'intel·ligència discutible. El film, amb Julianne Moore en el rol principal, s'estrena demà als Estats Units i a Canal + al mes de maig.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Palin, coneixedora del llibre en què es basa la TV movie , ja ha avançat que no pensa mirar-se-la i afirma que està basada en una narrativa falsa. A la seva web hi ha inclosa una paròdia del tràiler de Game change , en el qual el logo de l'HBO hi surt canviat per BHO, les inicials de Barack Hussein Obama.

Però, en canvi, el seu cap d'estratègia (interpretat per Woody Harrelson), sí que li ha donat el vistiplau: "Diu la veritat de la campanya. Això és la història del que va passar". Nicolle Wallace, també de l'equip, ha reconegut que el film recull "l'esperit i l'emoció" de la campanya. El trio protagonista es tanca amb Ed Harris, que dóna vida a McCain. El director és Jay Roach, responsable dels films d'Austin Powers.

stats