Televisió
Mèdia 27/06/2012

Sardà marxa enfadat i abans d'hora del plató de 'Telemonegal'

El presentador i el crític de televisió van protagonitzar una tensa entrevista a l'última edició de la temporada del programa

Ara
2 min

Barcelona"No tornaré mai més, adéu!", va dir Xavier Sardà. Va fer un petó al front a Ferran Monegal i va marxar del plató. Va ser el punt final d'una entrevista que va començar tensa i que va acabar precipitadament, segons va assegurar el crític, que demanava al seu convidat que es quedés perquè encara volia parlar amb ell de moltes altres coses.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sardà va ser el convidat de l'últim programa de la temporada de 'Telemonegal', l'espai que el crític de televisió presenta cada dimarts a BTV. I des del primer moment va deixar clar que no s'hi sentia còmode: "No sé quines qualitats et veu la gent que et segueix. Jo no és que te'n vegi tantes", li va dir tot just començar, abans de criticar-lo per "pesat" i "torracollons" i revelar que havia anat al programa com a resultat de la insistència de Monegal. En declaracions a l'ARA, Sardà s'ha refermat en aquest punt: "Hi vaig anar per treure-me'l de sobre, perquè és un pesat".

Bona part de l'entrevista va tenir a veure amb l'espai 'Crónicas Marcianas', que Sardà havia conduït entre el 1997 i el 2005, i que en el seu moment havia sigut durament criticat per Monegal. Segons Sardà, li havia "tret els draps bruts" i l'havia "insultat". En alguns moments el to va baixar, però a la part final de l'entrevista Sardà va tornar a mostrar-se molest. Va criticar que "a més de pagar impostos" i que se li endugués "el cotxe la grua", "l'Ajuntament de Barcelona" el convidés a la "seva" televisió per dir-li que "no té escrúpols".

Finalment, i després de demanar en repetides ocasions quant faltava perquè s'acabés el programa, va decidir marxar, assegurant que no tornaria més i demanant a Monegal que, si volia, li tornés a trucar "d'aquí a nou anys", en referència al temps que fa que el crític li insistia perquè assistís al programa.

stats