EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 06/06/2011

Saül Gordillo: "El WhatsApp permet trencar barreres"

1 min
Fins a l'abril, Saül Gordillo dirigia l'Agència Catalana de Notícies.

Avui aniré a canviar-me l'iPhone 3, que ja fa dos anys que el tinc, pel 4. Abans havia tingut Blackberry, que està molt bé pel tema de SMS i mails, però per a tota la resta crec que és molt millor l'iPhone. La càmera, per exemple, és la primera d'un telèfon que permet fer fotos mínimament potables i penjar-les a un blog. I ara, amb l'iPhone 4, també tindré la possibilitat de gravar i editar vídeos, un camp en què, per ara, sóc verge. Des de fa poques setmanes també faig servir molt el WhatsApp. La gràcia és que el telèfon detecta qui dels teus contactes en té, i això permet entrar en una textura de col·legues amb gent amb qui tens una relació formal, com la Mònica Terribas o algun conseller! Està molt bé, perquè trenca moltes barreres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc un friqui de l'internet al mòbil, però les xarxes socials només les utilitzo en estones mortes: desplaçaments, sales d'espera... Hi ha la idea que els que fem anar molt el Facebook i el Twitter perdem el temps, però en realitat l'aprofitem més que ningú! A les estones de badar, fem això. Ara, fa poc estava en un sopar de periodistes i tothom anava tuitejant el que passava, i acabes sopant amb uns tios que tenen el cap cot i només miren el telèfon! Al final, som una mica malalts.

La tele la miro poc: Polònia , els Telenotícies del cap de setmana i l' APM? , que és un dels millors programes que es fan ara mateix: se'n riu de la televisió des de la televisió!

stats