Televisió
Mèdia 29/08/2012

Sergio Sauca deixarà de presentar els esports del 'Telediario'

Segons informa 'Vanitatis', no es desvincularà de la cadena. La seva substituta serà Desirée Ndjambo

Ara
1 min
Sergio Sauca

BarcelonaSergio Sauca no es reincorporarà dilluns al 'Telediario 2' de La 1, on presentava la secció d'esports des del 2009. Segons informa el portal 'Vanitatis', Sauca ha estat rellevat d'aquest càrrec i el seu lloc l'ocuparà Desirée Ndjambo, que fins ara presentava els esports del 'Telediario matinal'. Al seu torn, Nico de Vicente es farà càrrec d'aquest espai, que quedarà vacant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb tot, segons la mateixa font, Sauca continuarà formant part de l'equip d'esports de la cadena, tot i que no ha transcendit quines funcions desenvoluparà. Des de fa unes quantes temporades, ell mateix s'encarregava de les transmissions dels partits de futbol de la cadena, però tampoc no se sap si ho continuarà fent: durant l'any passat va rebre crítiques per no ser prou imparcial, i aquesta pretemporada els partits de Supercopa han quedat en mans de Juan Carlos Rivero. A més, tampoc no va viatjar als Jocs Olímpics de Londres, a diferència del que havia passat amb les cites olímpiques anteriors.

El relleu de Sergio Sauca s'emmarca dins de l'àmplia renovació dels rostres dels serveis informatius de Televisió Espanyola, que dilluns estrenaran la temporada amb María Casado a 'Los desayunos' i Marta Jaumandreu al 'Telediario 2', entre altres novetats.

stats