Mèdia 11/05/2012

S’estrena ‘BigBanc’, la websèrie catalana dels eterns adolescents

Una producció en clau d’humor i rodada íntegrament en català que retrata “una generació desorientada”, els joves de 25 anys

Ara
1 min

BarcelonaEl banc d’un parc de l’Hospitalet és l’escenari únic de ‘BigBanc’, la websèrie catalana que s’ha estrenat aquest divendres a través de la web ‘Bigbanc.cat’ i ‘Vimeo’.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Rodada en clau d’humor, és projecte personal d’Enric Aguilar i Brisa Luque, dos joves que es van conèixer a la universitat i que van voler “donar continuïtat” als seus projectes junts, més enllà de rodar un curtmetratge, segons afirma Aguilar. ‘BigBanc’ retrata una generació “que està una mica desorientada”.

Els protagonistes de la sèrie, que consta de 6 capítols de 10 a 15 minuts de durada, viuen una vida d’etern adolescent, tot i haver superat la barrera dels 25 anys. “Vam escollir aquesta generació perquè és la nostra”, confessa Aguilar.

El projecte és una de les poques mostres de sèries ‘online’ rodades íntegrament en català i sense una estructura empresarial al darrere. El finançament de la producció ha sortit de les butxaques dels seus creadors i del treball desinteressat de l’equip.

El primer capítol de ‘BigBanc’, ‘És clar que odies la teva vida’, ja està disponible a la web de la sèrie i en aquesta mateixa notícia.

stats