12/03/2011

La Sexta fa brometes

2 min

Doncs sí, als informatius de La Sexta també van parlar de Torrente (estrany, oi?). Dimecres van dedicar-li a la cosa tres minuts i mig, inclòs un titular on vam sentir que Mamen Mendizábal ens deia: "Kiko Rivera, fill d'Isabel Pantoja, debuta a Torrente 4 i ens ha confessat que té predilecció per François Truffaut [...] i que té com a referent el cinema francès". Ai carai!!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A continuació va i se'ns apareix el mateix Paquirrín afirmant: "A l'escena de persecució amb el Santiago Segura vaig basar-me en el nen de la pel·lícula de Truffaut, saps quina és? Els 400 cops" i "La veritat és que jo esperava un paper menys d'humor com pot ser la directora Isabel Coixet (sic), però bé, he de conformar-me amb Santiago Segura, que és amiguete ". ( Amiguete és un concepte molt de Segura que no té traducció en cap idioma.)

Passades 24 hores d'aquest impacte, o sigui dijous, l'informatiu de La Sexta dedica tres minuts més a Torrente, però amb una diferència abismal. Mamen Mendizábal se'ns sincera amb carona de pena: "Hem de confessar-los una cosa. Allò d'ahir de Kiko Rivera, de Paquirrín, i la seva predilecció pel cinema de Truffaut i Isabel Coixet era tot una broma. Va ser idea nostra i la veritat és que ell va acceptar amb molt d'humor". Ves quines coses. I amb el títol de "Kiko Rivera accepta interpretar un paper per a La Sexta Noticias" observem un vídeo explicatiu de com van preparar la simpàtica broma i sentim expressions referides a Paquirrín com "Ens va sorprendre la seva professionalitat", "Va portar-se amb nosaltres com un autèntic mestre de la interpretació" o "Per ser un actor debutant improvisa com si fos tot un veterà".

Es pot imaginar que a casa encara ens estem rebolcant del riure. Sobretot perquè a partir d'ara, cada cop que vegi un informatiu de La Sexta, pensaré que és la gala Murcia, qué hermosa eres presentada per Arévalo.

stats