ITUNES REWIND: EL MÉS DESTACAT DEL 2011
Mèdia 14/12/2011

Apple i App Date reconeixen Mi Nube com a millor aplicació

La web social de viatges Mi Nube ha estat distingida per partida doble. Apple l'ha triat millor aplicació de l'any per a iPhone a Espanya. App Date l'ha guardonat com la millor aplicació feta a l'Estat.

Natalia Araguás
2 min

BARCELONA.Creada fa quatre anys per emprenedors de l'Estat amb capital propi, Mi Nube permet compartir experiències de viatges i recomanar itineraris o punts d'interès. Amb més de 260.000 usuaris, App Date, juntament amb Movistar, va distingir-la dilluns passat com la millor aplicació feta a Espanya amb el seu premi The App Award. El jurat va atorgar una menció especial a Tweri, una aplicació pensada per facilitar la independència dels malalts en les primeres fases de l'Alzheimer.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Apple també ha seleccionat Mi Nube com la millor aplicació de l'any per a iPhone a Espanya. La marca de la poma ja ha fet públic l'iTunes Rewind, amb el més destacat del 2011. Els ocellets de Tiny Wings hi apareixen com a millor joc.

Instagram, al capdavant als EUA

Amb més de set milions d'usuaris, l'aplicació de fotografia Instagram ha estat declarada aplicació de l'any als Estats Units, mentre que a l'Estat ha quedat finalista juntament amb la xarxa social Tuenti. Instagram, una de les aplicacions més famoses arreu del món, ha anunciat recentment que desenvoluparà una versió per a Android, tot i que el seu èxit va arribar tot i que només estava disponible per a iOS, el sistema operatiu mòbil d'Apple. En la categoria de jocs, han quedat finalistes a Espanya To-Fu 2 -un joc de trencaclosques- i Tiny Tower -que convida a construir un imperi econòmic com si es fos un home de negocis.

Tant als Estats Units com als EUA el joc Angry Birds lidera els primers llocs de vendes. A l'Estat figura en segona posició -al capdavant del rànquing hi ha el Whats App Messenger- mentre que als Estats Units se situa com l'aplicació més venuda. En la categoria d'esports, lidera el rànquing espanyol l'aplicació iGoles 2012, en educació, Aprende Inglés, i en entreteniment, el Glamour Book. En l'apartat de finances, se situa al capdavant l'aplicacióMis Gastos, que permet controlar despeses, ingressos i estalvis.

Snapseed, líder de l'iPad

L'aplicació de l'any per a iPad a Espanya és Snapseed, que permet retocar fotografies. Com a millor joc se situa Contre Jour HD, que aprofita els controls tàctils de la tauleta d'Apple per oferir entreteniment als amants dels puzles.

L'aplicació més venuda és el processador de textos Pages, seguida del full de càlcul Numbers, el lector de PDFs Good Reader i l'aplicació per a presentacions Keynote, totes relacionades amb la productivitat. En la categoria d'esports l'aplicació més destacada és Lliga BBVA HD, mentre que en l'apartat d'entreteniment se situa al capdavant Crucigramas HD. Pel que fa a l'apartat d'economia i empresa, el lidera la Box per a iPhone i iPad, que permet compartir arxius de manera segura.

stats