TELEVISIÓ
Mèdia 27/03/2012

La Sexta celebra l'últim aniversari abans de la fusió

La Sexta compleix avui sis anys des de l'inici de les seves emissions regulars. Probablement serà l'últim aniversari abans d'integrar-se al grup Antena 3, però no dedicaran gaires esforços a celebrar-lo.

Albert Castellví Roca
2 min
La Sexta celebra l'últim aniversari abans de la fusió

BARCELONA.Diu la campanya que han engegat que s'han passat "sis anys esperant complir sis anys", però el cert és que, a l'hora de la veritat, la festa no serà gaire lluïda. La Sexta ha omplert els seus platós de globus, confeti i serpentines per rodar el vídeo d'autopromoció amb què commemora el sisè aniversari de l'inici de les emissions regulars -que va tenir lloc el 27 de març del 2006, avui fa exactament sis anys-, però més enllà d'això i d'alguns reportatges d'homenatge a espais emblemàtics com El intermedio o Sé lo que hicisteis que han emès els últims dies els informatius de la cadena, no s'ha preparat cap acte de celebració ni cap programa especial.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, fa uns dies el conseller delegat de la cadena, José Miguel Contreras, ja havia avançat a Twitter, en resposta a un altre usuari, que no tenien previst fer cap "gala de celebració" a l'estil de la de fa un any, quan algunes de les cares més conegudes de La Sexta van reunir-se en una edició especial d' El club de la comedia . "Ho deixem per al desè aniversari", va explicar Contreras.

Però el cert és que de motius per fer enguany una celebració sense estar-se de res no n'haurien faltat. D'una banda, pel fet que l'aniversari coincideix amb la xifra amb què s'identifica la cadena -el 6- i, de l'altra, perquè, si no hi ha sorpreses, La Sexta ja no celebrarà el setè aniversari com a canal independent, sinó com a part del grup Antena 3. La fusió entre les dues cadenes -que serà, de fet, una absorció de La Sexta per part d'Antena 3- es va anunciar oficialment al desembre, i a hores d'ara està pendent només de l'aprovació definitiva per part de la junta general d'accionistes d'Antena 3, que hi votarà a favor el 25 d'abril.

A partir d'aquí, només faltarà el vistiplau definitiu de la Comissió Nacional de la Competència (CNC), que acaba d'obrir una segona fase d'anàlisi de l'operació per determinar si pot distorsionar el mercat. La resolució definitiva sobre el cas ha d'arribar en un termini màxim de dos mesos.

Una cara nova

En tot cas, La Sexta ha aprofitat el vídeo commemoratiu dels sis anys per presentar en societat el seu últim fitxatge, Pedro García Aguado. El coach , que fins ara presentava el programa de Cuatro Hermano mayor , estrenarà aviat un nou projecte a La Sexta, del qual encara no se saben més detalls. La cadena, però, ja l'ha fet aparèixer al vídeo.

stats