FUTURA ESTRENA
Mèdia 05/10/2011

La Sexta emetrà 'The killing'

Una de les revelacions de la primavera passada als Estats Units està a punt d'aterrar a La Sexta. La cadena ha comprat els drets d'emissió de The killing per ampliar el catàleg de sèries americanes d'èxit.

Albert Castellví Roca
2 min
Joel Kinnaman i Mireille Enos es posen a la pell dels dos investigadors protagonistes de The killing . La Sexta ha comprat els drets d'emissió de la sèrie a l'Estat.

Barcelona.La Sexta continua ampliant el seu repertori de sèries nord-americanes, que des dels inicis de la cadena s'han convertit en un dels elements més identificatius de la graella i que, tret de comptades excepcions, li han donat resultats molt satisfactoris. L'última incorporació ha estat The killing , que la primavera passada va convertir-se en tot un fenomen amb l'emissió a la nord-americana AMC: l'estrena, el 3 d'abril, va ser la segona més vista d'una sèrie en aquesta cadena, només superada pel debut de l'aclamada The walking dead .

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

The killing és l'adaptació de la sèrie danesa Forbrydelsen i segueix el dia a dia de la investigació de l'assassinat d'una jove, no només des de la perspectiva policial, sinó també fixant-se en la manera com ho viuen la família de la víctima i els sospitosos. El resultat és un thriller elogiat unànimement per la crítica, que l'ha comparat amb la mítica Twin Peaks . La bona rebuda, tant de l'audiència com de la crítica, ha fet que l'AMC encarregués el rodatge d'una segona temporada de tretze capítols més.

Una estrena imminent

Per ara, La Sexta no ha fixat la data d'estrena de The killing -que a Espanya ja s'ha pogut veure a través del canal de pagament Fox-. En canvi, sí que va avançar fa pocs dies la seva intenció d'estrenar ben aviat una altra de les seves grans adquisicions per a aquesta temporada, Person of interest . De fet, la cadena ha promès que l'arribada a l'Estat d'aquesta producció tindria lloc quinze dies després de l'estrena als Estats Units, que va ser el 22 de setembre i davant d'una audiència de més de 13 milions de persones. Per tant, el primer capítol s'hauria d'emetre durant aquesta setmana, tot i que, de moment, La Sexta no n'ha donat més detalls.

Tampoc no hi ha notícies sobre Alcatraz , una altra de les ficcions nord-americanes que La Sexta ha adquirit recentment i que, com Person of interest , arriba avalada per la figura de J.J. Abrams, el creador de Lost , que n'és productor executiu. Alcatraz està cridada a ser un dels grans èxits de la temporada als Estats Units, però no està previst que s'estreni a l'altre costat de l'Atlàntic fins a principis del 2012, de manera que la seva arribada aquí trigaria encara una mica més.

A això cal sumar-hi el retorn de The walking dead , ja que la seva segona temporada veurà la llum el dia 16 a Amèrica i, si no hi ha sorpreses, poc després a La Sexta.

Qui ja hi ha tornat, en canvi, és El mentalista . La cadena va emetre ahir a la nit el primer episodi de la quarta temporada de la sèrie, que va arribar, tal com s'havia avançat, tot just dues setmanes després de debutar als EUA.

stats