NOU PROGRAMA
Mèdia 04/05/2012

La Sexta obre l'autoescola

Cinc famosos i set persones anònimes compartiran l'aula d'una autoescola a Famosos al volante. El programa, que s'estrena avui a La Sexta, seguirà els seus progressos fins que es presentin a l'examen.

Albert Castellví Roca
2 min
La cantant Soraya serà una de les alumnes que intentarà aconseguir el carnet de conduir a través del programa Famosos al volante, que s'estrena aquesta nit.

BARCELONA.L'autoescola San Cristóbal de Conca és coneguda com l'autoescola dels famosos . Pels seus cotxes hi han passat, segons consta a la seva web, esportistes com Jaume Alguersuari i Feliciano López, actors com Paco León i Hugo Silva, cantants com Macaco i Bebe i toreros com el Cordobés. El motiu és que el seu mètode requereix molt poc temps als alumnes: els cursos teòrics duren només quatre dies i tenen un índex d'aprovats del 97%.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Darrerament, l'escola ha ampliat la seva nòmina d'estudiants famosos amb cinc noms més: els cantants Falete i Soraya, els actors Ana Fernández i Agustín Jiménez i el coreògraf Rafa Méndez, que va ser professor del programa Fama. Tots han anat a l'autoescola, lògicament, amb l'objectiu de treure's el carnet, però també amb el de protagonitzar el reality show Famosos al volante , que La Sexta estrena avui (21.25).

Famosos i anònims

Però l'autoescola San Cristóbal no acull només alumnes famosos, i el programa tampoc. Al costat de les cinc cares conegudes hi haurà set alumnes més, alguns amb perfils peculiars, com la dona que ha suspès infinites vegades, el jove sense estudis que no pot evitar tirar la canya a qualsevol noia que veu, la dona que pateix nanisme o la mare de família que va tenir un accident i no ha superat la por a conduir.

Uns i altres es barrejaran a l'aula, i durant els dos primers episodis La Sexta mostrarà els seus progressos en la part teòrica, que culminaran amb l'examen. Les dues últimes entregues de les quatre de què constarà Famosos al volante se centraran en les classes pràctiques i també tindran com a colofó la prova que els ha de permetre aconseguir el carnet.

En això els ajudarà Rafael Lozano, el professor de l'autoescola, a qui Joaquín Zamora, el productor executiu de La Competencia -productora de l'espai- defineix com "una barreja de Supernanny i sergent de ferro". Els alumnes coincideixen sobretot en el segon vessant. "S'ha rigut de nosaltres tant com ha pogut", diu Ana Fernández. "Molts hem plorat", afegeix Soraya. Malgrat aquesta cara divertida, però, el format té també una "part seriosa", segons Zamora. "Conduir és seriós. Volíem que el programa estigués a mig camí entre l'humor i la seriositat", assegura.

stats