Mèdia 02/08/2012

Shakira comença a lluir panxeta?

Selena Soro
2 min
Shakira comença a lluir panxeta?

El pare de Shakira (01) va tenir un lapsus i va confirmar que la seva filla i el futbolista Gerard Piqué esperaven un fill, però poc després es va autodesmentir. La cantant colombiana ni ho confirma ni ho desmenteix, però la seva panxa comença a parlar per ella: ahir la revista InTouch publicava en exclusiva unes imatges de Shakira amb uns quilets de més.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La premsa rosa dóna per fet que Shakira està embarassada, i fins i tot ha fixat per al mes de gener el naixement del nadó. Segons la revista Lecturas , la cantant ja ha anul·lat un parell de concerts (un el 28 de juliol a Michigan i l'altre el 17 d'agost a Nova York) i s'ha limitat a passar uns dies de descans amb Piqué a Miami.

La revista mexicana TVNotas , a més, ha fotografiat la parella fent una visita conjunta al ginecòleg. La mateixa publicació apunta que Shakira no vol confirmar l'embaràs perquè pateix toxoplasmosi, una malaltia que es contagia a través de la carn poc cuita o crua i que pot resultar molt perillosa per al fetus.

Tornada sorpresa a Barcelona

Els quatre fills de la infanta Cristina, Joan, Pau, Miquel i Irene (02) , han deixat les aigües de Mallorca per celebrar a Barcelona el sant del seu pare, Iñaki Urdangarin .

Amb la tornada s'han reunit també amb la seva mare, que no va viatjar a Palma i va preferir quedar-se a Pedralbes, amb Urdangarin. El duc de Palma no estava convidat a les tradicionals vacances balears de la família reial, i la decisió de la infanta es va llegir com una mostra de suport al seu marit. Ahir, però, Vanitatis va informar que el gest venia motivat per "un intent d'arreglar una relació que està en una situació límit". Segons la mateixa publicació, el rei Joan Carles pressiona Cristina perquè "solucioni la situació" divorciant-se.

Rihanna hi torna a caure

El raper Chris Brown és la debilitat de Rihanna (03) . La cantant de Barbados ha oblidat la pallissa que Brown li va propinar quan sortien junts i l'ha convidat a passar dues nits amb ella al iot que té llogat a la Costa Blava, segons informa la revista Look . No hi van faltar les espelmes, el xampany i la música de fons.

Un premi d'allò més econòmic

L'exvocalista de La Oreja de Van Gogh, Amaia Montero (04) , ha organitzat un petit concurs a través de Twitter. Cada dia piularà tres paraules d'una de les seves cançons i els usuaris hauran d'endevinar de quina es tracta. A l'hora de lliurar el premi, Montero no s'haurà de rascar gaire la butxaca: qui encerti el nom de la cançó s'endurà un follow de la cantant. Un luxe.

stats