Mèdia 18/04/2011

Sílvia Bel: "Em volia esborrar del Facebook, però no vaig poder"

1 min
L'actriu Sílvia Bel era la Paula a la sèrie de TV3 Infidels .

Des de fa poc, tinc un iPhone. Abans havia tingut un mòbil que em va durar molt temps, i el vaig mantenir tot i que ja començaven a aparèixer les pantalles tàctils i tot això. Quan un mòbil va bé, val la pena aprofitar-lo, perquè normalment s'espatllen molt aviat! Mai no havia pensat a comprar-me'n un com el que tinc ara, perquè et passes més estona estudiant-ne les instruccions que utilitzant-los, però me'l van oferir si em canviava de companyia i la veritat és que ara n'estic contenta. Jo sempre estic amunt i avall, i per llegir els mails em va molt bé. No hi tinc moltíssimes aplicacions, però sí que faig servir l'Skype, el WhatsApp, la del Bicing i les que ja vénen de sèrie, com els mapes o el temps.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tinc Facebook, però sempre l'he utilitzat més aviat poc. Fa un temps va començar a fer coses estranyes, me'n vaig intentar esborrar i no vaig poder, i ara el tinc en standby perquè em genera desconfiança. Al final vaig poder canviar les contrasenyes, i si l'he mantingut és perquè tinc amics amb qui només parlo per aquesta via.

Des de fa un parell d'anys no miro pràcticament gens la tele. Com a màxim miro algun programa puntual que hagi vist anunciat al diari, i de vegades, si sóc a casa, miro el Telenotícies migdia . Els capítols d' Infidels me'ls van regalar i me'ls miro quan vull, i també miro a la carta els programes que algú m'hagi recomanat. La ràdio m'agrada molt. L'escolto al cotxe, i ara també amb l'iPhone.

stats