EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 08/06/2011

Sílvia Comes: "La tele em serveix per deixar el cervell buit"

1 min
La cantautora Sílvia Comes és l'autora del disc Faro .

Fa poc més d'un any que tinc un iPhone. Fins llavors sempre havia tingut mòbils molt més senzills. Feien fotos, això sí, perquè és una cosa que m'agrada, però no tenien cap altra aplicació. Vaig fer el canvi perquè m'havien parlat molt de l'iPhone, sobretot una amiga, que m'hi insistia molt, i al final em vaig decidir, i vaig aconseguir-lo gairebé sense esforç econòmic. Em va anar molt bé, perquè era una època en què estava fent concerts a Madrid i em permetia estar connectada i alhora fer fotos dels llocs on anava i enviar-les. La veritat és que "mòbilment" parlant, em va canviar la vida! De totes maneres, el faig servir només per les coses que realment necessito: fotos, correu electrònic, mapes... Res de jocs ni coses d'aquestes!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara per ara, només tinc Facebook. Twitter, encara no. Vaig entrar-hi deu fer un any i mig o dos, i el faig servir força. Em va bé per mantenir el contacte amb la gent.

No miro la televisió. No tinc gaire temps per dedicar-li, i només si fan una pel·lícula que realment m'interessa, faig un esforç. Tot i així, acostumo a buscar vies alternatives per veure-la. Com a màxim, dec mirar la tele uns deu minuts al dia, no gaire més. La poso quan tinc el cap ple de música, per desconnectar. Va molt bé per deixar el cervell buit. La ràdio tampoc no l'escolto, però em sap greu, perquè és un mitjà que m'agrada. Fins i tot m'hauria fet gràcia treballar-hi!

stats