MARATÓ TELEVISIVA
Mèdia 15/01/2012

'Els Simpson' volen entrar al Guinness

Els Simpson fan 500 capítols i compten amb els espectadors per celebrar-ho. Fins al punt que posen a les seves mans batre un rècord Guinness. El repte: veure la sèrie 11 dies seguits: 180 hores.

Natalia Araguás
3 min
'Els Simpson' volen entrar al Guinness

BARCELONACom si es tractés de la pel·lícula Oi que maten els cavalls? , els seguidors d' Els Simpson tindran ocasió de convertir la seva afició en tot un tour de force . En comptes de ballar fins a caure defallits, se'ls ha convocat a una marató televisiva d'onze dies, del 8 al 19 de febrer. Qui s'hi animi haurà de mirar 180 hores de la sèrie de Matt Groening, això sí, amb algun descans entremig. El propòsit: polvoritzar l'actual rècord Guinness de visionat televisiu, establert en 86 hores, 6 minuts i 41 segons. Per als que estiguin interessats a participar-hi, a la web www.thesimpsons.com o al perfil de Facebook de la sèrie se'ls informarà puntualment de tots els detalls de la inscripció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Mig miler de capítols

Els Simpson celebren així que han arribat als 500 capítols: tots els que els seus seguidors estan convidats a veure d'una tirada per commemorar l'efemèride. El guanyador de la marató televisiva rebrà com a premi 10.500 dòlars (uns 8.200 euros). També se li regalarà un lot d'articles de marxandatge relacionats amb la família groga. Serà una fita més per a Els Simpson , que des que van debutar l'any 1989 acumulen rècords de tota mena: ser la producció animada més llarga de la història de la televisió, la comèdia més veterana i la producció que ha rebut més quantitat de premis Emmy (amb un total de 27), entre d'altres.

El visionat tindrà lloc a Los Ángeles i finalitzarà el 19 de febrer, coincidint més o menys amb l'estrena del capítol número 500 als Estats Units. L'episodi porta per títol L'últim adéu - At long last leave , en la versió anglesa-. Però el títol està lluny de la voluntat d' Els Simpson . Tot i que fa més de vint anys que estan en antena, ja fa mesos que la cadena Fox va confirmar que hi haurà com a mínim una nova temporada de la sèrie, que serà la número 23.

Expulsats de Springfield

La Fox ja ha avançat part de l'argument de L'últim adéu. En el capítol 500 la família Simpson serà expulsada de Springfield. No els quedarà més remei que unir-se a una comunitat de veïns dels afores de la ciutat. Quan Homer -que té la veu de l'actor Dan Castellaneta- i Marge -amb veu de Julie Kavner- provin de colar-se una altra vegada a Springfield, descobriran amb sorpresa que els seus antics amics i veïns els reben amb hostilitat.

Lliçons de Lady Gaga

Els Simpson també han donat algunes pistes sobre els seus nous capítols a la Fox. Com ja és tota una tradició a la sèrie, multitud de personatges famosos hi apareixeran com a estrelles convidades. La llista de cameos és interminable i ha valgut a Els Simpson un altre rècord Guinnes. Algunes de les aparicions més aplaudides van ser les de grups musicals com Aerosmith i U2, George Bush pare -en una paròdia de Daniel el trapella - i Michael Jackson donant vida al pacient d'un psiquiàtric. Ni el mateix Groening s'ha escapat de la temptació i s'ha dibuixat a ell mateix en diversos episodis.

A la nova temporada hi apareixerà Lady Gaga, que continuarà la seva lluita contra el bullying en la ficció i ensenyarà a Lisa a estimar-se a ella mateixa. L'actor Bryan Cranston, de la sèrie Breaking bad , interpretarà un espia en una pel·lícula de ficció i aconsellarà Homer sobre com ser un marit més bo. Jeremy Irons donarà vida a l'únic amic de Moe, i Glenn Close reprendrà el seu paper de Mona Simpson, la mare fugitiva Homer.

stats